Идеи за плочки за баня

Идеи за плочки за баня. За много от нас банята е лично скривалище, място за пълно отпускане. Когато ремонтирате апартамент, решаващата стъпка към перфектната естетика е изборът на правилните плочки. Функционалността не трябва да бъде нарушена, така че с няколко гениални идеи и впечатляващи детайли, вашата баня може да бъде идеалното дизайнерско въплъщение на вашия дом. Събрахме някои от най-добрите идеи за плочки за баня, за да ви вдъхновим. Намерете този, който е подходящ за вас.

Душ стенни плочки като фокусна точка
Дизайн на баня

Идеи за плочки за баня
Дизайн на баня

Ако използвате обикновени плочки за пода, можете да съобразите финала със стената на душа. Резки цветови контрасти или необичайни шарки подчертават уникалния характер на пространството.

Търсите да актуализирате банята си с модерни идеи, но не знаете откъде да започнете? Запишете се за безплатна консултация за интериорен дизайн и потърсете професионална помощ още днес!

Идеи за плочки за душ
Излезте извън кутията, буквално. Придайте на банята си усещане, подобно на спа, като запазите шарката чак до тавана. Това ви дава красотата на вашата таванна плочка в допълнение към нейната практичност под формата на водо- и влагоустойчивост.

Източник: https://www.remontivsofia.eu/