Как да създадете сива баня

Ако сте имали време да разглеждате съвременни бани, колекции плочки за баня, интериорни дизайни с баня обзавеждане, сигурно е, че сте видели преобладаващ сив цвят в много от решенията. Сивото се наложи като цвят типичен за съвременната баня и това не е случайно.

Сивата гама е цветовата селекция, която  поставена върху цветна палитра, се намира между черното и бялото. Това, което прави цвета толкова прекрасен, е фактът, че можете на практика да го съчетаете с огромен брой цветове, орнаменти, финитури, тъй като е толкова гъвкав. Така че, що се отнася до декора, вие сте отворени за богат избор от опции поради лесната комбинация от цветове.

Банята в сива скала също има тенденция да има изключителен шикозен външен вид и усещане, които добавят блясък и подбран вкус. Сивата скала е и най-лесният цвят за оформяне на по-мъжко пространство, без да е прекалено натруфено, и въпреки това все още дава това модерно или съвременно усещане за него.

Сивото като цвят отваря голямо поле за работа на съвременните дизайнери, именно заради голямата си версатилност, затова то се среща толкова често. Баните в сиво създават усещане за шикозен, смел дизайн, който е подходящ за всякакви интериорни стилове. Много типично и много близко до оригинала е банята в сиво имитираща индустриалния стил.

Що се отнася до плочките във вашата баня в сивата гама, можете да изберете светло сивото, отиващо до  бяло за стените, докато подът може да бъде с по-тъмен нюанс на сива керемида или тъмен цвят на дърво. Понякога отделна стена в банята също е страхотна и това дори може да бъде секцията, в която се намират мивката и мебелите в банята. Това е само пример за решения в сиво.

Когато създавате баня в сиво, цветовете са смели и създават силен характер в интериора. Ако търсите да създадете идеалната баня в сиво за вашия дом и се нуждаете от помощ, тогава можете да разчитате на професионалисти; можете да разгледате решения по света чрез интернет търсачките; може да използвате моделите плочки за баня в сиво и как те са съчетани в снимките приложени към онлайн сайтовете за пазаруване.

Източник: Granitogress.com