Курс за маникюр

Курс за маникюр

Курс за маникюр. Здравейте, скъпи читатели. Казвам се Цветомира и съм създател на марката „Нокътче“. Професионален майстор по маникюр от 2016г. и преподавател. Винаги съм си представяла перфектната работа като място, на което си способен да се развиваш и градиш постоянно. Място, на което да бъдеш креативен и заобиколен от позитивни хора. За съжаление или не, трудно беше намирането на такава среда, затова реших да си я създам сама… и така… …преди години – аз, неопитно момиче, но с големи мечти, една спокойна вечер си стоях и се зачудих как да кръстя името на произведенията си … така възникна „Нокътче“.

Моят малък свят за творчество, който цели да дава на аудиторията си изпипан маникюр, стабилно покритие, издръжливост над 3 седмици, разнообразие от красиви цветове и множество техники на рисуване. Този мой метод на работа доведе до доволни клиенти, което доведе и до.. Създаването на нов салон – От 2018г. Аз Цвети и моето „Нокътче“ се установяваме трайно в салон Bossa Nova – София, където партнирам успешно вече 3-та година с прекрасните си колежки.

От юни 2021г. съм горд собственик на първия самостоятелен „Нокътче – салон за маникюр и педикюр“ в гр. Бургас. До момента се занимавам предимно с управлението на социалните мрежи свързани и с двата салона. Ежедневна комуникация с клиенти, записване на часове и публикации за успешен бизнес. Развитието не спира! От септември 2021г. съм се отдала на обучения за успешни майстори. Какво означава това? Означава, че давам реални знания от моята практика на други Маникюристи.

Благодарна съм на всички близки, клиенти и хора, които ме подкрепят и нямам търпение да видите какво още имам да ви предлагам! Добре сте ни дошли!

Kурс за маникюристи

Може да разгледате повече за нашият уебинар – https://nokutche.bg/products/Uebinar-Arkhitektura-na-noktya-p415344054

Уебинарът е подходящ за начинаещи маникюристи и такива с опит, които изпитват затруднения с оформяне и изравняване на ноктите.

Курс за маникюр

Ако:

– лакът ти се разлива при нанасяне

– клиентите идват със счупване в стрес зоната на нокътя

– имаш трудности в оформянето или се бавиш с тази задача

– имаш проблем с оформянето на апекс

То моят уебинар ще ти е изключително ПОЛЕЗЕН!

Ще засегнем следните точки:

– създаване на най-търсените салонни форми – квадрат, квадратен овал, овал, заоблен овал и бадем

– техника на пилене

– подготовка на нокътна плочка

– укрепване на естествения нокът, създаване на правилна архитектура за издръжливост на материал

Kурс за маникюристки

Източник: https://manikur-v-sofia.com/