Лесна и ефектна трансформация на вратите вкъщи

Искате да освежите вратите вкъщи, но разполагате с ограничени средства? Нямате време и енергия за големи ремонти? В такъв случай практичните и ефектни лепящи стикери за врати са това, което ви трябва. Развихрете въображението си, защото визуалното изобилие на стикерите е зашеметяващо и ще ви подскаже куп идея за декорацията на дома. Природни или градски пейзажи, абстрактно изкуство, животни и пъстри храни, изображения с настилки от камък, тухла или дърво – стикерите ще задоволят всеки вкус и стил.

Какво представляват стикерите за врата?

Подходящи за залепяне на всякакви повърхности, стикерите най-често са изработени от PVC или винил. Това са тънки, самозалепващи се фолиа с фабрично лепило по задната им страна. Лицевата страна представлява принтирано висококачествено изображение – морски вълни, планински пътеки, каменни облицовки, улични графити, лога, супергерои, автомобили, известни личности или пък древни символи. Наречени още фототапети, тези уникални изделия ще внесат очарователен и свеж акцент във всеки дом.

Лесна и ефектна трансформация на вратите вкъщи
Лесна и ефектна трансформация на вратите вкъщи

Популярността на стикерите за врати не се дължи само на красотата и универсалната им приложимост върху различни повърхности, но и на лесния и бърз монтаж. За да ги залепите на вратите, няма да ви трябват нито лепило, нито специални инструменти. Цялата процедура отнема не повече от час и цялото семейство може да се включи и да се забавлява.

Дълго време ще радват очите ви

Фототапетите пленяват с реалистична визия, създадена от комбинация от фактори – висока резолюция на отпечатаното изображение, качествени и водоустойчиви мастила, 3D техники и релефна текстура. Матовият или гланцовият ефект завършват визията на стикера. Финалната обработка на продукта включва и нанасяне на UV защитно покритие, така че цветовете да не избледняват от пряката слънчева светлина и да останат все така наситени за по-дълъг период от време.

Освен всичко, защитното покритие пази фототапетите от влага, замърсявания и надраскване. Поддръжката им не е нищо специално – достатъчни са вода, течен препарат и мека кърпа. Един съвет от нас – не ползвайте четки и абразивни препарати, защото те ще надраснат повърхността на стикера върху вратата.

Разгледайте страхотните лепящи стикери за врати и изберете модел, който най-добре се вписва в интериора на вашия дом – или в идеите ви за промяна.