Мога ли да взема кредит онлайн и какви за възможностите ?

Какви са възможностите ви в сезона на почивките и дните на бягство от града

Независимо дали сте на почивка или вече сте планирали да пътувате скоро, някои задачи продължават да Ви притискат и изискват своето решение. В никакъв случай не ги загърбвайте напълно, а просто си позволете да влезете в летен режим.

Това се отнася и до намеренията Ви да изтеглите потребителски или ипотечен кредит. Покупката на автомобил, ремонтът на дома или дори сдобиването със собствено жилище не са въпроси, които трябва да бъдат отлагани дълго, защото топлите месеци ще преминат бързо, а след това ще се озовете в затруднение с кое първо да се справите.

Добрата новина е, че платформи като Crediport.bg предлагат възможност за кредит само в три лесни стъпки:

  1. Попълвате своята заявка.
  2. Получете желаните оферти.
  3. Изберете изгодната за Вас, съобразно нуждите и размера на вноската.

Предимството тук е съществено: теглите кредит онлайн – в защитена среда, без да губите време и без допълнителни такси за услугата.

Предвид споменатия олекотен график, който ще спазвате през настоящия период, това ви облекчава значително. Няма необходимост от обикаляне по банкови офиси, може да направите искането от телефона и на морето, а чрез попълнената кандидатура, достигате до множество кредитори и се сдобивате с персонални оферти, от които да подберете своя максимално удобен вариант за изплащане на сумата.

Бонус към всичко това е, че като за начало може да проучите шансовете си за получаване на кредит. Проверявате кредитната си оценка напълно безплатно, като не се изисква предоставяне на лични данни и процесът отнема само три минути.

Предварителната оценка на кредитния риск е важен фактор, за да оцени кредитиращата институция вероятността за коректно изплащане в договорения срок. За Вас е отличната обратна връзка как стоите в очите на кредиторите и дали ще получите повече предложения, при изключително удачни условия за Вас.

Финансовият посредник разполага със специално създадена функционалност на сайта – изцяло онлайн, напълно анонимно и на базата на индивидуални характеристики, за да се състави заключение относно възможностите за получаване на благоприятни оферти за кредит.     

При потребителските кредити може да подадете искане за суми от 100 до 70 хиляди лева, със срок от 1 до 120 месеца.

Бързите ипотечни кредити срещу обезпечение на имот са със срок от 6 до 120 месеца, а процедурата е чувствително опростена, което е допълнителен плюс при достатъчно тромавата процедура покрай инвестицията.

За бизнес кредит също може да кандидатствате онлайн на Crediport.bg – при прозрачни условия, отново улеснено и бързо, с достъп до редица оферти.