Неограничен потенциал за бизнес взаимодействие с SEO и UX

Можете да създадете неограничен потенциал за бизнес взаимодействие с SEO и UX.

UX е много важен за успешната SEO стратегия. Често се случва много екипи за развитие да не знаят за този факт. Това е много сериозна грешка. Неспазването на UX със SEO ще струва на вашия бизнес ангажираност и класиране.

Сега алгоритмите дават приоритет на потребителското изживяване. Важно е да следите позицията си в класацията. Предприемете действия, за да повлияете на класирането във ваша полза. Можете да подобрите позицията си с отзивчив дизайн и напреднали преживявания.

Неограничен потенциал за бизнес взаимодействие с SEO и UX
Неограничен потенциал за бизнес взаимодействие с SEO и UX

Важно е да разберете, че SEO не е единственият ви инструмент за придобиване на трафик. Когато започнете да разглеждате UX дизайна като част от вашата SEO стратегия, възможностите са безкрайни. Сега ще видим какви стъпки можем да предприемем, за да подобрим SEO класирането с UX дизайн?

Неограничен потенциал за бизнес взаимодействие с SEO и UX

Комбинирайте вашите SEO и UX екипи
Хубав блог за цифрово студио – Комбинирайте вашите SEO и UX екипи
Използването само на UX или SEO не е достатъчно. Сами по себе си ключовите думи няма да изведат сайт на върха. Алгоритъмът на Google взема предвид около 200 различни фактора, преди да класира уебсайт.

Поканете дизайнери и търговци на съдържание да говорят и споделят идеи. Ако не комбинирате тези два важни фактора, рейтингите ще пострадат.

Внедрете подходящия софтуер за управление на екипа, за да сте в крак с напредъка си. Опитайте се да поддържате постоянен диалог между SEO специалисти и дизайнери. Тези две важни маркетингови функции трябва да си взаимодействат помежду си.

Лесно е, ето няколко прости примера за подобряване на комуникацията:

 • Персонализирайте и запазете информацията за проекта в облака, за да я направите достъпна за всички.
 • Винаги съобщавайте важни промени и стратегическа информация.
 • Редовно провеждайте отдалечени срещи на екип.
  Работата на SEO и UX заедно ще доведе до по -добра съвместимост между потребители и търсачки. В резултат на това сайтовете, които отговарят на нуждите на потребителите, са класирани по -високо.

Ускорете уебсайта си, за да подобрите потребителското изживяване и да подобрите SEO


Nice Digital Studio Blog – Ускорете уебсайта си, за да подобрите потребителското изживяване и да подобрите SEO
Потребителят ще напусне сайта, ако отнеме много време за зареждане. Добрият потребителски интерфейс позволява на търсачките да получат необходимата им информация възможно най -бързо. Най -добрият начин да постигнете това е да намалите времето за зареждане на уебсайта и скоростта на страницата.

UX дизайнът може да окаже огромно влияние върху скоростта на зареждане. Ето няколко прости стъпки, които да ви помогнат в това:

 • Изтрийте ненужните изображения и компресирайте твърде големи изображения
 • Използвайте добър план за данни и качествен хостинг.
 • Оптимизирайте кода си
 • Постоянно проверявайте ефективността на вашия сайт.
  Чрез внедряването на SDN вие допринасяте за подобряване на производителността и мрежовия анализ. Управлението на мрежата с SDN технология може да централизира данните и да подобри скоростта на мрежата.

Стремете се да бъдете ориентирани към клиента и оптимизирайте ангажираността на всеки етап. Искате потребителите да идват при вас. За да направите това, не забравяйте да поставите целите си на търсене и UX в центъра на всичко, което правите.

Запознайте се с Google


Хубав блог за цифрово студио – Google


UX дизайнът е чудесен начин за намаляване на отпадането на клиента от сайта Ви. Всеки път, когато потребител отвори вашия сайт и след това се върне в Google, това е надежден индикатор за ефективността на SEO. Високият процент на отпадане показва, че вашата SEO стратегия се нуждае от известна работа и вашият UX дизайн е чудесно място за начало.

Красивият дизайн ще привлече вниманието на вашите търсачки. Според статистиката повече от 50% от потребителите не чакат повече от три секунди, за да се зареди страница. За да ги запазите на вашия сайт, направете ясно заглавие, което да съответства на вашето SEO заглавие.

Друг начин да поддържате ниска степен на отпадане е с призив за действие. Добрият призив за действие ще поддържа вашите потребители в постоянна ангажираност. Насочете ги към интерактивно съдържание, така че да останат на вашия сайт.

Осигурете на потребителите приятно

Осигурете на потребителите приятно изживяване при търсене, като увеличите времето, което прекарват на вашия сайт. Това ще намали степента на отпадане и ще увеличи авторитета и търсенето на вашия сайт.

Отзивчив уеб дизайн за вашия UX и SEO
Уверете се, че вашият сайт е достъпен за всички съвременни платформи и интерфейси. Това важи и за мобилни устройства. Важно е да се осигури висококачествена мобилна функционалност. Предлагането на пълна функционалност на малък екран е основното очакване на клиентите.

В момента Google дава приоритет на мобилните сайтове за индексиране. Поддържайте баланс на дизайна и в двата интерфейса.

Отзивчивият уеб дизайн е свързан с добра визуализация и функционалност.

Напишете алтернативните си текстове информативни, но кратки. Заместващите текстове са писмени описания на изображения на вашата уеб страница. Често те не се считат за важни, но това е грешка.

Стремете се към качествено съдържание с функционален дизайн.

Влюбете се в простотата на вашето SEO
Хубав блог за цифрово студио – Влюбете се в своята простота за SEO
Простотата на SEO е предимство. Простият UX дизайн трябва да бъде органичен и ясен. Това означава ясна начална страница, която улеснява разбирането какво е какво. Простата архитектура на сайта помага на Google да индексира страниците ви.

Време е да се съсредоточим върху качеството. Провеждайте тестове за използваемост поне веднъж седмично. Това ще ви помогне да видите проблемите и да предприемете поредица от действия за повишаване на производителността.

При проектирането на архитектурата на вашия сайт трябва да помислите върху няколко неща:
Оформление на страницата

Навигационни ленти и падащи менюта, удобни галета, които да помогнат на Google да индексира.

Уместност Дръжте

съдържанието си кратко и ясно, така че търсачките лесно да могат да намерят това, което търсят. Помогнете на читателите си да избегнат ненужно съдържание.

Оригиналност

Бъдете уникални и по -добри от вашите конкуренти.

Връзки

Използването на повече връзки на вашия сайт ще подобри SEO и ще увеличи трафика към вашия сайт.

Скоростта

Скоростта винаги е от значение, опитайте се да поддържате сайта си бърз и лек


Уверете се, че потребителите намират това, което търсят в рамките на първите няколко секунди след посещението на вашия сайт. Осигурете качествено съдържание. Покажете им, че са дошли на правилното място. Обяснете защо вашият продукт или услуга е решението за тях.

Имайте предвид тези характеристики на дизайна, вашият сайт ще привлече вниманието на потребителите. Той също така ще поддържа алгоритми на търсачките. По -добре за Google, по -добре за търсачките и по -добре за вас.

Заключение
Добре обмислена стратегия, която дава приоритет на скоростта, простотата и използваемостта, поставя нова летва. За да успеете в дизайна на уебсайтове, трябва да имате страхотни UX дизайни, които да ви харесват и да се възползват от вашите потребители. Имайки предвид тези точки във вашия проект, винаги ще изпреварвате конкурентите си!