Почувствай България-един уникален блог

Днес ще ви разкажем за един невероятен блог с много полезна информация за хората които обичат да пътуват и да посещеват много различни места из България. Блог във които можете да намерите както много красиви обекти, с уникални снимки ,така и различни пътеводители които са свързани с определени локаци и населени места в България.

Ако искате да разгледате повече за този уникален по рода си за България сайт посете почувствай България.

Понякога на човек му трябва много малко да се запали и да иска да посети дадена локация и място, със сайта почувствай България, вие можете да отидете на места които желаете, виртуално да ги разгледате в красиви фотографии и да получите полезна и интересна информация за локациите. А след това да се мотивирате и да искате наистина да посетите тези места, на живо и да изживеете емоцията от пътуването, което сте предприели.

 Сайта е много посещаван и в последните години се превръща в един от най-добрите блог сайтове в България на тема туризъм и почивка.  В него ще откриете множество природни забележителности, с подробна информация, също така и много други населени места, исторически за България.

Целта му е ясна да почувстваш България, да почустваш родината и природата на една заблежителна страна с уникалната по рода си природа и история. Сайта има много добре развит Instagram с над 15 000 последователи и в последно време развива и своят youtube канал. Можете да следите всичките новости и снимки в Instagram – https://www.instagram.com/feel_bulgaria/

Ако наистина искате да станете част от това магическо преживяване и да се обогатите или сутрин докато си пиете кафете да научите нещо ново , да видите красиви и готини места и хора, забелжителности и т.н. посете сайта и ще останете възхитени от професионализма му.