Ремонт на апартамент в София

Ремонт на апартамент в София. Повечето основни ремонти на „вторични“ жилища се извършват с ново застрояване. В къщите от старата конструкция архитектите са се насочили към стая-коридорна конструкция с изолирани кухни. Основната тенденция днес е да се създаде максимален обем в хола, като се разшири и комбинира с кухнята

. Начинът на живот се промени и постоянното готвене за голямо семейство загуби своята актуалност, а заедно с това и нуждата от отделна кухня. Но броят на наемателите намаля и стана възможно да се създаде хол на мястото на една от бившите универсални стаи. Свържете се с нас за ремонт на апартамент София.

Телефон: 0899 85 75 00

По-радикално преустройство от американски тип е премахването на коридора, когато входната врата на апартамента не е отделена от хола. Малцина се справят с това и може би такъв консерватизъм има смисъл, тъй като малко от наемателите на жилищна сграда искат непрекъснато да слушат тракането на асансьора и шума в стълбището.

Ремонт на апартамент в София
Ремонт на апартамент в София

Също така малцина решават да дадат скъпоценни квадратни метри за вградени гардероби, гардероби и дрешници, които им позволяват да решат въпроса със съхранението на нещата и в същото време до голяма степен да се отърват от мебелите. Като преходен вариант се използват гардероби-плъзгачи.

Ремонт на апартамент в София

Амбивалентно отношение към комбинацията от отделни бани. В малки стандартни апартаменти това обикновено се прави, тъй като банята и тоалетната поотделно са твърде малки. Ако зоната позволява, по време на основен ремонт се опитват да подредят две бани – основната обикновено е в непосредствена близост до основната спалня.

По един или друг начин, някои от стените обикновено пречат. За да се отървете от тях, трябва да получите разрешение. Къщата е едно конструктивно цяло и в резултат на необмислени действия силата на някои конструкции може да бъде пожертвана. Вентилационни системи, електрически кабели, повреди на газопровода и много други могат да бъдат унищожени. Ето защо преустройството изисква одобрение.

Търговските нови сгради в наши дни се отдават под наем, без въобще да се довършват. Безплатното оформление, което стана модерно в действителност, изглежда така: наемател влиза в апартамента и вижда, че там няма нищо – прегради, врати, повърхности не са завършени. Има само прозорци, а понякога и електрически кабели.

По-малко модерното несвободно оформление обаче изглежда точно по същия начин с единствената разлика, че всички стени вече са на мястото си. Каквото и да е било, а всъщност и в друг случай, собствениците на апартамент в нова сграда днес ще бъдат изправени пред мащабен ремонт.