Сватбен маникюр – 2021

Сватбен маникюр – 2021. Маникюрът на булката може да се третира като пълноценна част от изображението или като детайл, допълващ роклята. По един или друг начин човек не може без него и той трябва да бъде спретнат и красив

СВАТБЕН МАНИКЮР – 2021: МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ
Първо, нека да обсъдим какви са модните тенденции в сватбения маникюр (или може би сте решили да ги използвате в педикюра) през 2021 г. и да ги разгледаме по-подробно на снимката.

Сватбен маникюр - 2021
Сватбен маникюр – 2021

Цветове
Съдейки по тенденциите от 2021 г., булките имат доста богат избор. Нека започнем с голата палитра. Това е класика, която все още е актуална. Можете да направите полупрозрачно голо покритие като Area и Boss, да използвате лек перлен лак като в шоуто на Pam Hogg или нежни пастелни нюанси като Oscar de la Renta и Afffair.

Френският се превърна в един от най-популярните видове маникюр през 2021 година. Вярно е, че майсторите ви съветват да го персонализирате по ваш вкус. За булки с форма на ноктите „бадем“ през 2021 г. ще подхожда класическо яке в сватбен маникюр. В същото време с всяка форма на ноктите можете да правите цветни върхове, да променяте обичайната форма на „усмивки“, да ги премествате на страничните повърхности на ноктите – с една дума, експериментите са добре дошли.

Източник: https://manikur-v-sofia.com/