Смяна на дисплей на Xiaomi

Смяната на дисплея в Xiaomi е най-популярната услуга, предоставяна от нашата услуга. Въпросът съвсем не е в това, че компанията не инсталира висококачествени части по време на производството, просто диагоналът на екрана в тези смартфони се увеличава всяка година, рамката на корпуса намалява, което в случай на изпускане или удар по твърда повърхност, деактивира предния панел на телефона.

Как да разберете дали екранът на вашия смартфон се нуждае от ремонт?

Най-очевидният признак е липсата на изображение на смартфона. Освен това, най-често телефонът работи, получава обаждания, но вече не може да функционира както трябва. Също така, изображението може да отсъства, ако попадне влага, но тук всичко е по-сложно, платката на смартфона се окислява за миг и е невъзможно да изключите смартфона Xiaomi.

           В този случай е по-добре спешно да дойдете в нашият сервиз, за да замените екрана на Xiaomi, за да не влошите състоянието на смартфона с допълнителни повреди, тъй като корозията може да покрие и работните елементи на дънната платка. Бих искал да отбележа, че след влага изображението може да присъства, но сензорът вече няма да реагира, тъй като най-често, на първо място, сензорния екран в този телефон се окислява, както показва практиката.

В някои случаи изображението присъства частично (тъмни петна на екрана), но в същото време сензорът работи напълно. В този случай ще трябва да смените целия дисплеен модул, за да върнете смартфона Xiaomi в работен режим.

Смяна на дисплей на Xiaomi

Ако телефонът работи, но долните бутони за докосване (начало, бързо меню и връщане) престанат да реагират на команди, ще трябва да смените сензорното стъкло на Xiaomi.

В някои случаи можете да сведете до минимум разходите за ремонт на дисплей в смартфон Xiaomi. Ако изображението е запазило предишния си вид и самият сензор реагира нормално, но е счупен отгоре, тогава е възможно да  го заменим.

Основният проблем при изпълнението на тази услуга е наличието на висококачествени консумативи.

Можете да получите по-подробна информация за това кой тип ремонт на екрана на Xiaomi е по-добре да извършите, можете да се свържете с нас, на посочените в сайта телефони.

Проблемът със „счупения дисплей“ е един от най-популярните за смартфони. Винаги има един прецедент – физическо въздействие, изпускане, натискане, удар. Разбира се, това се случва по различни начини, но резултатът винаги е един и същ – екранът на Xiaomi е счупен.

Разбира се, много често последиците от въздействието не могат да бъдат ограничени само до счупен дисплей. Това се случва и когато вътрешните компоненти на смартфона също са силно засегнати. По време на първата диагностика не могат винаги да се открият всички проблеми и дефекти в телефона. Затова ние винаги подхождаме индивидуално към всеки ремонт.

Скоро получихме телефон Xiaomi, който беше изпуснат на асфалта от височината на кола. Нашите специалисти извършиха диагностика и установиха, че всички системи са нормални и ремонтът ще бъде ограничен само чрез подмяна на дисплея (този модел използва дисплеен модул (сензорно стъкло и течнокристална матрица, залепени заедно по фабрична технология).