Смяна на камера на телефон

Смяна на камера на телефон. Най-честата повреда, която се случва на мобилни телефони, смартфони и подобни устройства, е повредата на фото и видеокамера, която възниква поради честото й използване/или повреда при изпускане на устройството./. За да разрешите този проблем, най-добрият вариант би бил да подмените цялата камера на телефона, за да възстановите правилната му работа

В нашата компания MOBILE, сменяме камерата на много различни видове телефони.  Подмяната на камерата не е проста работа и изисква както време и специализирана апаратура. Смяната на камерата се извършва в съответствие с всички изисквания, определени от производителя и поради това ремонтът се извършва със специално оборудване.

Къде мога да сменя на камерата на телефона ми ?

Веднага щом се появи някаква неизправност и проблем във вашето устройство и камера, е добре да се свържете с нас и да донесете телефона в сервиза, за да можем да Ви помогнем най-добре и индивидуално да подходим към вашият случай.

Най-честите случаи на повреди, при които е необходима пълна подмяна на камерата, са:

Драскотини и пукнатини. Именно тези неизправности ще повлияят на качеството на направените снимки и видеоклипове. Решението на този проблем в този случай ще бъде пълна подмяна на камерата на устройството;

Неизправност в контролера на камерата

Повредата може да бъде открита само чрез диагностика на устройството. И отново тук може да се извърши ремонт, като се замени старата камера с нова.

Причината за този тип повреди могат да бъдат наличие на окисление по платката /поради проникване на влага върху нея, както и механични повреди при изпускане на телефона.

 Положителният резултат от ремонта и правилната работа на камерата на смартфона несъмнено е повлиян от оригиналните части, които използваме в нашата работа./от качеството на използваните резервни части/.

Спечелили сме престиж на пазара и сред клиентите благодарение на висококачествената работа на нашите висококвалифицирани техници. Нашият сервизен център MOBILE, ще предостави гаранция за извършените ремонти и най-важното е, че цената ще ви изненада приятно. Ако имате нужда да направите смяна на камера на телефон си, ще Ви очакваме в нашият сервиз, обадете ни се!