Топ модели на бански костюми

Топ модели на бански костюми. Лятото е в разгара си, което означава, че е време да актуализирате плажния си гардероб. Предприемането на почивка или уикенд на море е чудесно оправдание за демонстриране на добър вкус и внимание към детайлите. Именно те правят имиджа на курорта ефективен и завършен. В допълнение, продажбите са започнали отдавна в магазините, което означава, че можете да си купите успешен бански с отстъпка!

Ще ви кажа кои модели са на върха на популярността това лято, какво впечатление правят и коя фигура обслужват по най-изгоден начин.
Трениращата тенденция се разпространи и върху плажното облекло. Бански с пухкави волани и малки волани е един от най-популярните това лято.

Топ модели на бански костюми

Топ модели на бански костюми

Що се отнася до оформянето на тялото, моделите с широка, обемна волан в областта на елече или бикини работят най-добре – добавя обем на точното място. По този начин можете визуално да увеличите гърдите си или да направите бедрата си по-женствени.

Асиметричните изрязвания са друг хит на лятото. Тези бански костюми не са много добри за тен, но са чудесни за ефектна поява на плажа.

Те изглеждат добре в комбинация с дънкови шорти и леки поли за опаковане.